Ruilen & retourneren

Indien u niet tevreden bent met uw bestelling heeft u altijd het recht deze te retourneren.

 

Retourneren

 

Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen. De volgende informatie is nodig om uw verzoek omruiling/terugbetaling te verwerken:


- Producten moeten in originele staat zijn met originele labels en etiketten.
- De verpakking mag niet beschadigd zijn en moet in originele staat verkeren.
- De retourzending moet een retourformulier bevatten. Email de klantenservice voor een retourformulier.
- De te retourneren goederen mogen geen gebruikssporen vertonen.
- Bestelnummer
- Foto- of videomateriaal waarop het probleem duidelijk te zien is (voor producten die beschadigd, niet zoals beschreven en onjuist zijn ontvangen)

Als het probleem gegrond wordt bevonden, vergoeden we alle kosten om zo snel mogelijk een vervangend product te leveren.

Als de geretourneerde goederen niet aan deze voorwaarden voldoen, kunnen we je retour helaas niet in behandeling nemen. We behouden ons het recht voor om geretourneerde goederen te weigeren als we vermoeden dat ze buiten onze schuld zijn gebruikt of beschadigd.

Controleer altijd of je pakket een Track & Trace-code heeft. Zonder bewijs van verzending met een Track & Trace-code worden zoekgeraakte retourzendingen niet vergoed. Het versturen van je retourzending per post zonder Track & Trace-code is op eigen risico. Als klant ben je verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, inclusief eventuele douanekosten: retourkosten worden niet terugbetaald.
Als het pakket de status "lost in transit" heeft, zijn wij niet verantwoordelijk voor de retourzending.

 


Alle te retourneren goederen moeten worden verzonden naar:

Country: China

Province: Zhe Jiang Sheng

City: Ningbo Shi

Address: Lane 1177, Jianlan Road, Meixu Street Dayone Warehouse, YinzhouQu

Zip code:315000


Terugbetalingen

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, laten we je per e-mail weten dat de retourzending is ontvangen. Binnen enkele dagen nadat we je retourzending hebben verwerkt, storten we het aankoopbedrag terug op je rekening.

Producten die aan een of meer van de volgende voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geretourneerd:

a. Voor verzegelde producten.Als de verzegeling is verbroken, kunnen deze producten niet worden geretourneerd.
b. Die door de ondernemer zijn vervaardigd volgens specificaties van de consument (maatwerk).
c. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn.
d. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
e. Producten zoals ondergoed, lingerie, panty's, zwem artikelen en verzorgingsproducten vallen niet onder het retourrecht. De reden hiervoor is hygiëne. Deze producten kunnen dus niet geretourneerd worden en worden niet in behandeling genomen.
f. Producten moeten binnen 30 dagen na aankomst worden geretourneerd.

Annulering van bestellingen

Het is alleen mogelijk om je bestelling te annuleren 5 minuten nadat je de bestelling hebt geplaatst. Na 5 minuten worden onze bestellingen gestopt in het verwerkingsproces en daarna is annuleren helaas niet meer mogelijk.

Om je bestelling te annuleren, kun je contact met ons opnemen via Info@helu-Venus.nl nadat je je bestelling hebt geplaatst.

Retourzendingen zijn altijd voor risico van de verzender, retourkosten worden niet vergoed.

 

Te laat of missende terugbetalingen

Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleert u eerst opnieuw uw bankrekening.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen restitutie ontvangen, neem je contact met onze klantenservice.

 

 Bestelling niet opgehaald / Verkeerd adres / Geweigerde, geweigerde pakketten

Als een bestelling niet op tijd wordt opgehaald, het adres onjuist is of de bestelling bij aankomst wordt geweigerd/geweigerd en opnieuw naar ons wordt verzonden, kan deze worden geannuleerd. De koper is echter verantwoordelijk voor ALLE extra kosten, inclusief opnieuw verzenden en verpakken, die in totaal €20 bedragen. De kosten van deze extra kosten zullen van de betaling van de klant worden afgehouden. Het resterende bedrag wordt binnen 7 werkdagen terugbetaald. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet vergoed.